Ніхто не забутий...

2015-05-09

/Files/images/новый коллаж6.jpg Ніхто не забутий,

На попіл ніхто не згорів...

Солдатські портрети

На вишитих крилах пливуть.

Та доки є пам'ять людей

І живуть матері, доти й діти,

Що спіткнулись об кулі, живуть

Пам'ять… Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики. І не дає померкнути жодній сторінці історії.

В Роменській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбулися заходи, присвячені 70-ій річниці Перемоги над фашизмом у Європі та завершення Другої світової війни. Діти привітали ветеранів квітами та листівками. Формувати патріотичні почуття гордості за старше покоління, повагу до учасників Другої світової війни, сприяти пробудженню бажання вивчати історію своєї держави, берегти її традиції, вболівати за майбутнє України – мета проведених уроків-мужності, уроку-реквієму, лінійки вшанування пам’яті Героя України – Тетяни Маркус.

На високому рівні були проведені екскурсії до шкільного музею. Керівник музею Ласкава Ю.Г. приклала багато зусиль, щоб підготувати експозицію, присвячену Другій світовій війні.

Чимало свят дарує нам весна. Та найбільш зворушливе для нас – величне свято Перемоги. Воно ніколи не затьмариться у віках. У цьому році – 70 річниця Перемоги великого народу у страшній кривавій війні – війні ХХ століття. Цього дня люди завжди нестимуть квіти до пам’ятників та обелісків. І ми повинні пам’ятати та шанувати людей, які віддали своє життя за мир і спокій у нашій державі.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi