• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар практичних психологів

Міський семінар практичних психологів

2013-03-22

/Files/images/semnar_praktichnih_psihologv/IMGP0882.JPG 28 березня 2013 року на базі нашої школи відбувся міський семінар практичних психологів. На ньому були присутні методист з психологічної служби відділу освіти виконавчого комітету Роменської міської ради Сумської області Величко Т.П., практичні психологи шкіл міста, ВПУ та КНЕУ.

Їх радо вітали в стінах нашого навчального закладу наймолодші учні та неодноразова переможниця міських вокальних конкурсів Леонтенко Яна.

Наша школа єдина в місті по впровадженню обласного проекту "Підвищення психологічної культури учасників навчально-виховного процесу". Величко Т.П. ознайомила присутніх зі специфікою впровадження проекту з психологічної культури. Під час свого виступу вона наголосила на важливості та актуальності даного напрямку роботи.

Практичний психолог ЗОШ № 7 Завгородня О.В. розкрила поняття психологічної культури, її складових та надала власні методичні напрацювання з досвіду роботи.

Шкільний психолог Садовська І.В. підготувала виступ на тему "Завдання та зміст роботи з усіма учасниками навчально-виховного процесу на різних етапах впровадження проекту з психологічної культури. Презентація етапів проекту". Інна Володимирівна ознайомила колег з практичною реалізацією даного проекту.

Під час семінару практичні психологи відвідали урок у 8-А класі з факультативного курсу "Психологія спілкування", на якому Садовська І.В. презентувала тему "Конфлікт у спілкуванні" . Урок пройшов на належному методичному рівні, було використано різні форми та методи роботи з учнями. Діти висловлювали власну точку зору щодо вирішення конфліктних ситуацій під час процесу комунікації.

Учасники семінару на належному рівні оцінили роботу Інни Володимирівни за даною програмою та наголосили на доцільності впровадження даного факультативного курсу у школах міста.

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi