Новий номер газети

2013-03-05

Редколегія Міністерства інформації під керівництвом Степаненко Ю.М. видала в друк черговий випуск газети "Шкільний вісник", присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.
У цьому номері можна прочитати матеріали з таких рубрик, як: "Цікаво знати", де викладено інформацію просвято 8 Березня, історію його виникнення та традиції святкування; "Пізнай себе", де можна пройти цікаві тести; "Події у школі", де відображено шкільне життя за останній місяць очима дітей; "Спортивні досягнення" , де йдуть повідомлення про спортивні досягнення учнів та змагання, які були проведені протягом місяця. крім того, можна також на сторінках газети зустріти ребуси та цікавинки з творів наших учнів.
Окремо слід відмітити позитивну роботу Міністерства внутрішніх справ, яке під керівництвом Садовської І.В. проводило операцію "Спізнення на урок". В номері відображено результати даної операції та дано рекомендації щодо недопущення запізнень на уроки.
Прикрасою цього номеру стала сторінка "Перлина творчості". Тут було надруковано власні вірші наших юних поетів Волкової Діани (7-Б клас) та Бєлоконь Анастасії (10 клас).
Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi