Міський семінар класних керівників

2013-10-25

/Files/images/IMGP1669.JPG

Родина, родина, від батька й до сина..... Саме так звучала тема семінару класних керівників.

24 жовтня 2013 року наша школа радо відчинила свої двері учасникам міського семінару класних керівників. Тема якого актуальна у наш час як ніколи, бо родина та школа повинні працювати спільно для того, щоб майбутнє нашої націії - діти - були гідними громадянами своєї коаїни. І тільки спільними діями сім"ї та школи можна досягти здобутків у вихованні і навчанні молодого покоління.

Тож червоною ниткою родинного тепла були пронизані всі заходи.

Цікавим та змістовним був виступ класного керівника 5-А класу Царициної Людмили Олександрівни, яка ознайомила присутніх з досвідом роботи школи у родинному вихованні. Презентація, яку підготувала Людмила Олександрівна розкрила всі напрямки роботи з даного питання у школі, а фотоматеріали лише підтвердили слова класного керівника.

Цікавим, захоплюючим та по-сімейному теплим було родинне свято, проведене класними керівниками 9-х класів Миколенко Наталією Іванівною та Пономаренко Тетяною Василівною. Українські вишиванки, рушники, гарні слова та спогади, традиції українського народу і, звісно ж, народна пісня - таким був захід "Родина, родина, від батька й до сина, від матері доні добро передай..." У святі взяли участь учні 9-х класів, родини Бережняк, Пономаренко, Яцменко та Заїкіних. Сімейні реліквії та традиції зворушили душу кожного.

Не менш захоплююче пройшла і сімейна гра "Хто кращий", яку підготувала і провела педагог-організатор школи Якутенко Лілія Дмитрівна. Три команди: учні, вчителі та батьки вступили у запеклу боротьбу. Цікаві та продумані конкурси, назаангажоване журі зі складу гостей свята - все це створювало гарний настрій та приємні враження від побаченого.

З невеликим відривом перемогла команда вчителів. Але відразу після закінчення свята і учні , і батьки одноголосно вирішили взяти "реванш" та відігратися. Тож попереду ще чекає нове змагання.

Крім того, у ході семінару, своїми здобутками та сімейними традиціями полідилися родини учнів 5-9 класів, які презентували вишивки, роботи з дерева, квілінгу, орігамі , авіамоделювання тощо.

Семінар підійшов до завершення, але нікому не хотілося вірити у його закінчення. Адже всі заходи були чітко сплановані, продумані та пройшли на одному диханні.

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi