Україна понад усе!

2015-09-15

/Files/images/u0AyECaxxyE.jpg

Україна понад усе!
Ми пишаємося нашими воїнами-патріотами

24 роки українській державі, але це лише мить, незначна частина нашого минулого. І знову життя поставило перед нами випробування: бойові дії на Сході України примусили кожного українця відчути свою причетність до своєї країни, а також зрозуміти, що ми - господарі на власній землі.
Саме там, у Донецькій та Луганській областях, сьогодні вирішується доля і майбутнє України. Саме за мир у державі, цілісність кордонів та щасливе майбутнє кожного із нас зараз в АТО воюють наші Герої. На полі битви – захисники, воїни. Вони мужні, сміливі, хоробрі. Не шкодуючи власного життя, захищають неньку-Україну.
Тож 15 вересня у приміщенні ЗОШ №4 зібралися учні, вчителі, батьки, волонтери, міська влада, щоб вшанувати випускників цього навчального закладу, які безпосередньо відстоюють справжню незалежність своєї держави.
Здається, зовсім нещодавно у цій школі відкривали експозицію, присвячену Героям Небесної сотні, а зараз, завдяки дирекції школи, батькам та спонсорам, вдалося віддати данину шани і випускникам ЗОШ №4 та волонтерам, які так чи інакше пов’язані із цим навчальним закладом.
Учні розповіли маленьку історію кожного захисника, чиї фото знаходяться на стенді.
Колишня вчителька української мови та літератури, яка викладала у 4 школі, Любов Громико, пішовши на заслужений відпочинок, не змогла сидіти вдома і активно зайнялася волонтерством. Тепер вона одна із членів Жіночої кухонної сотні. Жінка говорить, що горда з того, що виховала таких патріотів-захисників. Її син також був у зоні АТО, тож вона просто не могла залишатися осторонь цих подій. Тепер усі хлопці на передовій їй як рідні.
Під час свого виступу міський голова Сергій Салатун подякував роменським патріотам за те, що вони завжди підтримують наших захисників і пам’ятають про їхні подвиги та побажав, щоб уже невдовзі у школі створили новий стенд, на який би розміщували дитячі малюнки, присвячені закінченню війни.
Ми – єдині і перемога обов’язково буде за нами. Єдина Україна – іншого шляху у нас немає!

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi